Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Evrensel kültürle milli kültürü özümsemiş bireyler yetiştirmek, bu alanda örnek, öncü ve başarılı bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi; topluma karşı sorumlu, toplumsal ve ahlaki değerlere sahip, kendisi ve çevresiyle barışık, işbirliğine açık ve üretken, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağın gereği olan özellik ve donanımlara sahip, geleceğe ve geleceğine yön veren bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Lojman: 10 - 10 DAİRELİ KALORİFERLİ GÖREV TAHSİSLİ LOJMANLARIMIZ 93 METREKAREDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ KA219 "Math İs My Friend" adlı proje 2015-2017 yılları arasında

WEB - https://guroymakybo.meb.k12.tr

Adres - Şirintepe Mah. 13800 Güroymak /Bitlis

Yatakhane Koğuşu :34
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - iLÇE MERKEZİ 22 BİN NÜFUSA SAHİP OLUP İLÇE KARAYOLU ÜZERİNDE KORULMUŞ OLUP GÜNÜN HER SAATİNDE TÜM BÜYÜKŞEHİRLERE ULAŞIM MEVCUTTUR. İLÇE MUŞ OVASININ DEVAMINDA KURULDUĞU İÇİN DÜZLÜK BİR ALANA SAHİPTİR. KARASAL İKLİM GÖRÜLMEKTEDİR.

Adres - Şirintepe Mah. 13800 Güroymak /Bitlis

Ulaşım KARAYOLU ULAŞIMI VE MUŞ HAVAYOLUNA 35 KM MESAFEDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ iLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE 25 KM MESAFEDEDİR.